Ungdomsgården

I dagsläget kan man bla spela pingis, sällskapsspel, Wii, PS3, surfa, pyssla, titta på film eller varför inte bara hänga i soffan.

För allas trevnad och säkerhet har vi regler uppsatta på gården som måste följas. Konsekvenserna kan annars leda till att man får lämna gården eller bli avstängd. Vi arbetar idag i en drog, tobak och alkoholfri miljö med noll tolerans till mobbning eller annan kränkande behandling. För att medverka på gården och dess aktiviteter krävs ett medlemskap som kostar 50kr/termin. Betalas in kontant på gården senast gången efter första besöket! Alla är försäkrade under vistelsen på gården men inte under aktivitet utanför.

ÖPPETTIDER ÅRSKURS 4-6:

Tisdag kl 14.30-17:30
Torsdag kl 14:15-17:30
Fredagsmys ¼ fredagar kl 17:00-20:00

ÖPPETTIDER ÅRSKURS 7-9:

Fredagsmys ¼ fredagar kl 20:00-22:30

MELLIS

Vi serverar mellis för årskurs 4-6 tisdag och torsdag 14:30-15:30. Melliskort kostar 150kr för 10st tillfällen, enstaka 20kr. Efter mellisen finns det möjlighet att köpa festis och något hembakt för 10kr. Godis och läsk plockas fram vid speciella tillfällen så som fredagsmys, lovdagar eller temakvällar. På fredagsmys finns det mat man kan anmäla sig till på Facebook eller på gården samma vecka fram till torsdag. Kostar 25kr och betalas på fredagen. Annars är det bara att dyka upp!

Medlemsavgiften är 50:-/termin. För denna avgift får du ta del av allt kul som händer, både på och utanför ungdomsgården. bakning, spel, pyssel, skidåkning, övernattning, tjejkväll, killkväll, pingis, biljard och mycket mycket mera!

UNGDOMSGÅRDENS OCH PERSONALENS MÅL:

Verksamheten ska präglas av mångfald, människors lika värde, medmänsklighet, ansvarstaganade och möjlighet till påverkan. Droger av alla slag är förbjudna. Stor vikt ska läggas vid barnens och ungdomarnas möjlighet till inflytande och delaktighet, på verksamheten och arbetssätt. Personalen ska aktivt sträva efter ett gott socialt klimat och att alla barn känner sig bekräftade, trygga och accepterade.

Gå med i vår facebookgrupp (Vintrosas ungdomsgård) så bli ni uppdaterade om vad som händer på gården och tar del av viktig information. Anmälningsblanketter för aktiviteter skickas via mail, men går också bra att hämta på gården.
Följ oss via facebook!

KONTAKT:

Personalen på gården under öppettiderna. Övriga tider, föreståndare Sofie Steen, sofie.steen@outlook.com, 073-50 07 979.
Välkommen till oss på ungdomsgården!)

Välkommen till oss på ungdomsgården!